Átmenetileg zárva!

.

.

Sajnáljuk, de termékpaletta váltás miatt jelenleg nem tudunk szállítani.

.

.

Kérjük, nézzen vissza néhány hét múlva.

.

.

.


Yogi tea

A YOGI TEA® már több mint 40 éve bizonyítja kíváló minőségét a piacon. Ízletes gyógynövény és fűszer teák, egyedi ayurvédikus teák, amelyek segítenek, hogy jól érezd magad.

Válasszon kategóriát!

YOGI TEA® gyökerei 3000 éves indiai ájurvédikus tanításokból erednek. A  test, a szellem és a lélek közötti egyensúly teremtik meg. Az 1960-as években indult el a világ többi részén, az indiai jóga és ajurvéda hagyományok alapjaira épülve. Yogi Bhajan, a Kundalini Jóga mestere, volt az úttörője ennek a holisztikus jóga életmódnak, amely arra ösztönözte az embereket, hogy éljenek boldogan, egészségesen és tudatosan.

1969-ben érkezett nyugatra Yogi Bhajan és hozta el az Ayurveda területén szerzett mérhetetlen tudását. A holisztikus élet tanárként megosztotta a bölcsességét és a tudását az Ayurveda és a jóga tanítványaival, és egyben ezeket az aromás fűszer-teakeveréket, melyet tanítványai neveztek el szeretetetük jeleként "Yogi tea"-nak.

Az egyedülálló ajurvédikus tea keverékek alapja az eredeti Yogi Bhajan recept. Tartalmaz fahéjt, kardamomot, gyömbért, szegfűszeget és fekete borsot. Ma az emberek a világ minden táján élvezik a speciális keverékeket.

Több mint 80 válogatott organikusan termesztett gyógynövény és fűszer gondoskodik róla, hogy megkapjuk a 44 fajta YOGI TEA® saját összetéveszthetetlen ízét és gyógyító tulajdonságait.