Átmenetileg zárva!

.

.

Sajnáljuk, de termékpaletta váltás miatt jelenleg nem tudunk szállítani.

.

.

Kérjük, nézzen vissza néhány hét múlva.

.

.

.


Szállítási és fizetési feltételek

Köszönjük megtisztelő bizalmát, hogy Blondiren szépségápolási terméket választ, bízunk benne, hogy örömét leli benne. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a rendelt terméket mihamarabb kézhezkapja és elégedettséggel használhassa.
Jelen feltételek tájékoztató jellegűek, részletes információkat az Általános Vásárlási Feltételekben talál.

Személyes vásárlás:

Blondiren márkabolt
1136 Budapest, Pannónia utca 24.
telefon: +36 20/616-0000

Személyes vásárlás lehetőségét nyitvatartási időben biztosítjuk. Ha a weboldalon történő megrendeléskor a személyes átvételi opciót választja, akkor szállítási vagy egyéb költséget természetesen nem számítunk fel. A személyes vásárlás nem minősül online vásárlásnak.

nyitva tartás »

Csomagküldés:

A csomagot a posta vagy a futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. Szállítási határidő készleten levő termékek esetén 1-2 munkanap (előre utalásos fizetési mód választása esetén a pénzösszeg beérkezte után). A csomag feladásáról és annak várható érkezéséről e-mailben értesítjük. Amennyiben a megrendelt csomag sikertelen kézbesítés miatt visszaérkezik cégünkhöz, úgy a Megrendelőnek ki kell fizetnie az újabb kiszállítás költségét is.
A csomagküldés történhet előre utalással és utánvéttel.

1. Előre utalással

A weboldalróll történt megrendelés után egy előleg bekérőt (Proforma számla) küldünk, melynek alapján kérjük, utalja el a vásárlás összegét (bankszámlaszám: 10401804-50505152-52571001). Az áru tényleges befoglalása a befizetés feldolgozásakor valósul meg. A Számla kiállítása a pénz beérkezése után történik (a számla teljesítési ideje a pénz beérkezésének napja), melyet a csomagban helyezzük el. A pénz beérkezése után - az Általános Vásárlási Feltételek szerint - a csomagot elküldjük Önnek. A csomagot a feladás utáni munkanapon kézbesíti a futárszolgálat.
Szállítási díj (előre utalás esetén): 990 Ft.

2. Utánvét

Utánvétes fizetési mód választása esetén a fizetés a csomag átvételekor történik a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül.
Szállítási díj (utánvét esetén): 1 500 Ft.

Megrendelésével kapcsolatos bármely észrevétele esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk a lehetőségeiről.
Kérdéseivel kérem, forduljon szakértő eladóinkhoz a Kapcsolat-ban megadott elérhetőségeken.